Eğirdir Kaymakamı Ömer Çimşit, KÖYDES Yatırımlarını Yerinde İnceledi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Kaymakamı Ömer Çimşit, KÖYDES Yatırımlarını Yerinde İnceledi
Haberin Tarihi: 28.8.2024 10:58:59 - Okunma Sayısı:542 defa okundu.

Eğirdir Kaymakamı Ömer Çimşit, Beydere ve Göktaş Köylerini ziyaret ederek tamamlanan yatırımları yerinde inceledi.

Eğirdir Kaymakamı Ömer Çimşit,

 KÖYDES Yatırımlarını Yerinde İnceledi

                                

Eğirdir Kaymakamı Ömer Çimşit beraberinde İl Genel Meclisi Üyesi Abdurrahman Sinap ve Eğirdir Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdür V. İnşaat Yük. Mühendisi Mustafa Yavuz ile birlikte Beydere ve Göktaş Köylerini ziyaret ederek tamamlanan yatırımları yerinde inceledi.

KÖYDES kapsamında Beydere Köyü 100 m³ Betonarme İçme Suyu Deposu Yapım İşi Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından KDV Dahil 1.740.000 TL’ye ihale edilmiş ve geçtiğimiz günlerde işin geçici kabulü yapılarak İçme suyu deposu Beydere Köyü halkının kullanımına sunulmuştu.

 İlk olarak Beydere Köyünde tamamlanan İçme suyu deposunu yerinde inceleyerek yapılan iş ve işlemler hakkında yetkililerden, köy ile ilgili diğer hususlar hakkında da Köy Muhtarı Ali Dalfidan’dan bilgi alan Kaymakam Çimşit daha sonra Göktaş Köyüne geçerek kendisini karşılayan Göktaş Köyü Muhtarı Mehmet Unan ve vatandaşlarla sohbet etti.  Köyün ihtiyaçları, sorunları ve çözüm yollarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

 

Kaymakam Ömer Çimşit, KÖYDES Kapsamında KDV Dahil 600.000 TL'ye ihale edilen ve tamamlanarak kabulü yapılan Göktaş Köyü İçme Suyu AG ENH Yapım İşi hakkında Yüklenici Firma ve yetkilerden bilgi aldı ve yapılan bu yatırımla; Göktaş Köyümüzün halihazırda gündüzleri güneş enerjisi ile temin edilen içme suyunun, ihtiyaç olması durumunda elektrik enerjisi ile de temin edilerek köy halkının mağdur olmamasının hedeflendiğini belirtti.

- Eğirdir Kaymakamlığı

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    28.8.2024 15:46:03
    (DİKKAT) Sokak köpeklerinin hepsinin toplanması için KANUN çıktı..Belediye bu görevini yapmaz ise herkes İDARİ HİZMET KUSURU maddesi ile onbinlerce liralık tazminat davası açabilir.Ayrıca ekiplerin çalışmasını engelleyenler hakkında çete kurmak amaçlı grup oluşturmak ve kamu görevlisini engellemekten davalar açılacak..
Yorum Yap