Sahil Yapı Kooperatifi Sakinlerine CHP'den destek...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Sahil Yapı Kooperatifi Sakinlerine CHP'den destek...
Haberin Tarihi: 2.9.2024 16:17:33 - Okunma Sayısı:635 defa okundu.

Sahil Yapı Kooperatifi sakinleri: "haklı taleplerimizin dikkate alınmasını istiyoruz"

Sahil Yapı Kooperatifi Sakinlerine

CHP'den destek...

İlçemiz Yazla Mahallesi’nde oturan bir grup vatandaş evlerine Doğalgaz gelmeyeceği iddiasıyla Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığını ziyaret ederek doğalgaz taleplerinin dile getirilmesi isteğinde bulundular.

Yazla Mahallesi Sahil Yapı Kooperatifi evlerinde oturan vatandaşlar, mahallenin bazı bölgelerinde doğalgaz olduğunu kendilerinin evlerinin bulunduğu bölgelere altyapı olmadığı gerekçesiyle doğalgaz verilmeyeceğini iddia ederek ilgili dağıtım firmasından bu konuda açıklama ve doğalgaz taleplerinin yerine getirilmesini istediler. Aynı mahallede diğer konutlarda doğalgaz olmasına rağmen kendilerinin mahrum kaldıklarını belirten vatandaşlarımız bunun haksızlık olduğunu söyleyerek "sayın Belediye başkanımızdan destek ve ilgili dağıtım firmasının bir an önce haklı taleplerimizi dikkate almasını istiyoruz" ifadelerini kullandılar.

CHP Eğirdir İlçe Başkanı M. Murat Yılmaz, "Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Başkanlığı olarak ilçemizin bütün mahallelerine doğalgazın bir an önce gelmesini arzuluyoruz. Edindiğimiz bilgilere göre; peyderpey doğalgazın geleceği. Fakat Yazla Mahallesi özelinde bir an önce Sahil Yapı Kooperatifi evlerinin önceki yıllarda yapılan projeye göre Babasultan kavşağından karşıya geçerek doğalgaz hattının döşenmesini ve kıymetli hemşehrilerimizin mağduriyetlerinin giderilmesi gerektiğini saygılarımızla kamuoyuna arz ederiz." dedi.

- CHP Basın

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap