CHP Eğirdir İlçe Başkanlığından Açıklama..

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP Eğirdir İlçe Başkanlığından  Açıklama..
Haberin Tarihi: 5.9.2024 11:27:55 - Okunma Sayısı:623 defa okundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Başkanlığından Açıklama..

Cumhuriyet Halk Partisi

Eğirdir İlçe Başkanlığından

AÇIKLAMA..         

Eğirdir İlçesinin sorunlarını, değerli hemşehrilerimizin taleplerini yapıcı muhalefet anlayışıyla her türlü mecrada dile getirmek Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eğirdir örgütünün görevi ve memleket meselesidir. Nitekim geçtiğimiz günlerde yaşanan Konyabucağı, Bağlar, Pınarpazarı mahallelerinde yaşanan şebeke suyu sıkıntılarını ilgililere ilettiğimizde bizden su sıkıntısının giderilmesi için özel kuyu sahipleri ile görüşmemiz ve kuyulardan belediyeye su vermelerini istememiz talep edilmiştir.

Hal böyle iken Pazartesi günü yapmış olduğumuz basın açıklamamızın, hiç bir kurum ve kişi zan altında bırakılmadan hemşehrilerimizin haklı taleplerini dile  getirmekten başka bir amacı yoktur.

Katılımcı yönetim anlayışımızda hemşehrilerimizin ifade özgürlüklerinin siyasi iktidarın alışkanlıkları ve hizmet götürmeme gibi baskılarla engellenmesini asla kabul etmiyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Örgütü olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Eğirdir’in yüksek menfaatleri için daima her konuda (Göl, İçme suyu, öğrenci yurdu vb) duyarlılığı göstereceğimizi, yapılması gerekenleri yakından takip ederek yapıcı muhalefet anlayışı ile halkımızla paylaşacağımızı, üzerimize düşen her şeyi yapmaya devam edeceğimizi değerli Eğirdirli hemşehrilerimizin takdirine bırakıyoruz.

CHP Eğirdir olarak önceliğimiz Eğirdir’dir ve burada yaşayan hemşehrilerimizin refah ve mutluluğudur . Yaşanabilir bir kent ortak paydamızdır. Cumhuriyet Halk Partisi üzerinden siyasi algı yapılması ve rant devşirmek doğru değildir.

Saygıdeğer Eğirdir kamuoyuna arzederiz.    

Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Başkanlığı

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap