Eğirdir'de Doğalgaz Bekleyen 40 Daireye Müjdeli Haber!

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir'de Doğalgaz Bekleyen 40 Daireye Müjdeli Haber!
Haberin Tarihi: 3.9.2024 12:42:35 - Okunma Sayısı:749 defa okundu.

Belediye Başkanı Özer, özellikle Sahil Yapı Kooperatifi'nde doğalgaz isteyen 40 daire için umut verici haberler verdi.

EĞİRDİR'DE DOĞALGAZ BEKLEYEN

40 DAİREYE MÜJDELİ HABER!

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, Yazla Mahallesi'ndeki doğalgaz çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Belediye Başkanı Özer, özellikle Sahil Yapı Kooperatifi'nde doğalgaz isteyen 40 daire için umut verici haberler verdi.

Mustafa Özer: "Bilindiği üzere geçtiğimiz mart ayının sonlarına doğru Yazla Mahallesinde doğalgaz çalışmalarına Torosgaz ile başlamıştık. Hızlı bir şekilde devam eden doğalgaz çalışmalarımız bitme noktasına geldi. Lakin Yazla Mahallemizin karşı tarafında,  anayolun karşı tarafında bulunan 5 tane bloğumuz var.  Bu bloklarımıza normalde Botaş'tan gelecek boru hattından doğalgaz verilmesi planlanıyor idi. Çünkü Yazla Mahallesine doğalgazı Altınkum Plajındaki istasyon vasıtasıyla veriyoruz. İstasyon basınç ölçümleri var, belirli bir kapasitesi var. Bunlar üzerinde çalışmalar yapıldı. Onun da sonuçlarını aldık ve projede olmamasına rağmen, Sahil Yapı Kooperatifi'ne doğalgaz hattı döşenmesi için yoğun bir şekilde yaptığımız çalışmalar, Ak Parti Milletvekillerimiz Mehmet Uğur Gökgöz ve Av Osman Zabun'un yakın ilgi ve alakaları neticesinde, bu bölgeye Botaş boru hattı gelmeden de doğalgazı vermeyi planlıyoruz. Ben buradan Milletvekillerimize çok çok teşekkür ediyorum." dedi.

Yatay sondaj projesinin bu hafta içinde tamamlanması halinde, önümüzdeki haftalarda Sahil Yapı Kooperatifi'ne doğalgaz verilebileceğini belirten Başkan Özer, "Torosgaz yetkililerimiz ile burada yatay sondaj için bir proje çalışması yaptık hep beraber. İnşallah bu hafta içinde yatay sondajımızı yapabilirsek önümüzdeki haftalarda buraya da doğalgaz verilebileceğini düşünüyorum. Olmaması için bir neden gözükmüyor. Çok büyük bir aksaklık olmaz ise Yazla Mahallemiz ile beraber Sahil Yapı Kooperatifimize de doğalgaz verilecek.

Ben bu arada site sakinlerimizden şunu rica ediyorum: bu hizmet olayını, bu güzel hizmeti siyasi polemiğe, siyasi ranta çevirmeye çalışanlara prim vermesinler. Çünkü burada, Eğirdir'de bir hizmet gelecekse bu hizmeti Allah'ın izniyle biz yaparız. Ve yapacağız da Biz hizmet vermeye geldik. Bu kış gelmeden tüm Yazla Mahallemize doğalgazın bağlanacağını düşünüyorum. " diyerek sözlerini tamamladı.

- Akın Gazetesi

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap