CHP Eğirdir İlçe Teşkilatı “İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı”na Katıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP Eğirdir İlçe Teşkilatı “İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı”na Katıldı
Haberin Tarihi: 11.9.2024 14:43:35 - Okunma Sayısı:355 defa okundu.

Kurultaya Eğirdir’den CHP İlçe Başkanı M. Murat Yılmaz ve Belediye Başkan Adayı Necati Savaş katıldı.

CHP EĞİRDİR İLÇE TEŞKİLATI

“İKİNCİ YÜZYIL DEĞİŞİM KURULTAYI”NA KATILDI

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP)’nin 4-9 Eylül tarihleri arasında yapılan “İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı” Sivas’ta başladı, Ankara’da bitti.
Sembolik açılışı Sivas Kongresi'nin 105’inci yıldönümü nedeniyle Sivas’ta yapılan Tüzük Kurultayı’nın resmi açılışı, Ankara'da gerçekleşti.
“İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı” adı altında yapılan Tüzük Kurultayı'na sadece delegeler ile onur kurulu üyeleri ve eski genel başkanlar davet edildi. Kurultaya Eğirdir’den CHP İlçe Başkanı M. Murat Yılmaz ve Belediye Başkan Adayı Necati Savaş katıldı.
Kurultaya katılan ve çeşitli görüşmelerde bulunan CHP Eğirdir İlçe Başkanı M. Murat Yılmaz, “Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Başkanlığı olarak Isparta Milletvekilimiz Sayın Yalım Halıcı ile birlikte Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu ile, Türkiye tarihi kentler birliği başkanı ve Ankara Büyükşehir belediye başkanı Sayın Mansur Yavaş ile görüşerek Eğirdir ilçemizin sorunları hakkında kendilerine bir dosya sunduk, özellikle Eğirdir Gölümüz için desteklerini istedik.” Dedi.
Kurultay ile ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan Yılmaz şunları söyledi: “Kurultayımızda 28 madde değişikliği yapılarak Türkiye’nin birinci partisine iktidar yolunda daha demokratik daha katılımcı bir tüzük oluşturuldu.
Kurultayımızın ikinci konusu program çalışması ise; 81 İlden gelen delegeler, akademisyenler ile birlikte oluşturulan gruplarda halkın istekleri ve ülkemizin gerçekleri doğrultusunda yeni bir program taslağı hazırlandı.
Kurultay sürecinde aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi - CHP Örgütleri birlik beraberlik içinde temaslarda bulundular.
Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Başkanlığı olarak Isparta milletvekilimiz Sayın Yalım Halıcı ile birlikte Türkiye belediyeler birliği başkanı ve İstanbul Büyükşehir belediye başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu ile, Türkiye tarihi kentler birliği başkanı ve Ankara Büyükşehir belediye başkanı Sayın Mansur Yavaş ile görüşerek Eğirdir ilçemizin sorunları hakkında kendilerine bir dosya sunarak özellikle Eğirdir gölümüz için desteklerini istedik.
Eskişehir Büyükşehir belediye başkanı Sayın Ayşe Ünlüce, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ferdi Zeyrek, Eğirdir sevdalısı Büyükçekmece Belediye Başkanı Sayın Dr. Hasan Akgün ve Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ile de temaslarda bulunarak Eğirdir’e davet ettik.”


- CHP Basın

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap