- Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuar’ında
EĞİRDİR BELEDİYESİ STANT AÇTI
Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliği ortaklığında, Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl 10.’su düzenlenen Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı, ANFAŞ Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı. Fuarda Eğirdir Belediyesi de stant açtı.
18-20 Nisan tarihleri arasında açık kalacak olan fuarda, Eğirdir Belediyesi'nin destekleriyle açılan stantta, Eğirdir'li genç girişimcilere, ürünlerini tanıtma imkanı sağlandı.
ANFAŞ-Antalya Expo Center'da açılan fuar için açıklamalarda bulunan Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer "Antalya'daki fuarda belediyemizin destekleriyle bir stant açtık. Amacımız genç girişimcilerimize katkıda bulunabilmek. Eğirdir Belediyesi standında, Eğirdir'li genç girişimcilerimiz sahip oldukları "Hilal'in Kuru Meyveleri" ve "Elfin Rose" işletmeleri bölgemizin ürünlerini ziyaretçilere tanıtma imkanı buldular. Eğirdir Belediyesi olarak girişimcilerimizin her zaman yanında olacağız." ifadelerini kullandı.