ANNE BABA VE ÇOCUKLAR…..

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ANNE BABA VE ÇOCUKLAR…..
Haberin Tarihi: 30.7.2024 14:40:41 - Okunma Sayısı:753 defa okundu.

Hasan ÖZBEK yazdı...

ANNE BABA VE ÇOCUKLAR…..

Bir toplumun temel taşı yukardaki başlıktır.

Bir toplumun yükselmesi eğitimle olur. Eğitim doğruluğa, adalete yönelmiş bir toplum inşa ederek,  o toplumun temel taşını atmaktır.

Mustafa Kemal Atatürk dünyada yalnız ülkemizde gençlere armağan ettiği 23 Nisan ve 19 Mayıs Bayramlarını anne ve babaya bir görev vermiştir.

Ey! Anne ve Baba ( Yarın T.C. KORUYACAK VE İDARE EDECEK BU GENÇLERİ İYİ YETİŞTİRİN. KIZ VE ERKEK TEVRİF ETMEDEN OKUTUN. BİLHASSA KÜÇÜÇÜK ÇOCUKLARIN BESLENMESİNE ÖNEM VERİN.)

Çünkü :  Eğitim insanların ülkesine. Dünyaya katkı sağlamak yeni proje ve buluşlar meydana getirmektir.

Bugün diplomalı olupta topluma gerekli fayda sağlamayan insanlar 21.yüzyılda ülkemizde maalesef halen vardır.

Bazı babalar çocukların yanında annelerini öldürüyorlar. Peki bu çocuklar yarın büyünce topluma faydalı olur mu! Tabi ki hayır…

Bazı babalar erkek çocuklarına kızarak motosikletin arkasına bağlıyor. Hatta arabasının arkasına bağlayan babalar da var. Bu çocuğa işkence etmekten başka nedir ki!

Laik ve Demokrasi ülkelerde bu gibi çirkin olaylara asla rastlamıyoruz. Yüzde 99 Müslüman olan ülkemize hiç hiç yakışmıyor.

ULU ÖNDER ATATÜRK ( ÇALIŞMADAN YORULMADAN VE ÜRETMEDEN RAHAT YAŞAMAK İSTEYEN TOPLUMLAR EVVELA HAFİYETLERİNİ VE HÜRRİYETLERİNİ DAHA SONRA DA İSTİKLAL VE İSTİKBALLERİNİ KAYBETMEYE MAHKÛMLARDIR.) DER.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap

İlgili Haberler