VALİMİZ BARUŞ’A AÇIK MEKTUP

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,VALİMİZ BARUŞ’A AÇIK MEKTUP
Haberin Tarihi: 12.7.2024 09:55:09 - Okunma Sayısı:438 defa okundu.

Hasan ÖZBEK yazdı...

VALİMİZ BARUŞ’A AÇIK MEKTUP

Sayın Valimiz: 2 yıldan fazla Isparta’nın sorununu takip ederek ilçe ilçe köy köy gezerek vatandaşların sorunlarını yakından dinleyerek çözüm aradınız. Her hafta başı Pazartesi günü Vilayette halka açık toplantı yapıyorsunuz.

Göreve başladığınız zaman sizinle ilk söyleyişi yaptığımız zaman bana söylediğiniz şu cümleyi hiç unutmadım: (İKTİDARIN GÜLER YÜZÜNÜ VATANDAŞLARA GÖSTEREREK KAPIMI HER ZAMAN AÇMAKTIR.) demiştiniz.

Bu beni çok duygulandırdı. Hiçbir zaman unutmayacağım. Ben 55 yıllık bürokrattan gelen 59 senelik gazeteci olarak bir yöneticinin ( LİYAKAT) çok önemlidir.

Sayın Valim: Birkaç defa Isparta’nın en eski polis karakolu ve Isparta’nın müzesi hakkında seneler geçmesine rağmen herhangi bir faaliyet yapılmadığını vatandaşların telefon ve bizzat karşı karşıya kaldığımız zaman dile getirmelerini sizlere söylemiştim. Kaymakkapı Polis Karakolu’nun yıkılmasının tehlikeli olduğunu etraftaki binalara zarar vereceğini söylemiştiniz. Sayın Valim: 6 Martta Ülkemizde büyük deprem yaşandı. 10-15 katlı binalar etrafa zarar vermeden yıkıldı. Neden bu karakol yıkılmıyor! Seneler geçtiği zaman bu karakol kendiliğinden yıkılacak o zaman etrafa zarar verebilir.

Gelelim Müzeye: Ispartamızın tek müzesi 10 senedir yıkıldı. Yerinde diz boyu otlar çürüdü. Duyduğuma göre müzenin eserleri Isparta’nın ilçelerindeki müzelere gönderildiği iddia ediliyor.

Sayın Valim: Yıkılmayan bina yapılmayan müze bu dünyada yok.

YARIN BU İLDEN İNŞALLAH BÜYÜK İLLERE VALİ OLARAK ATANIRSINIZ. EĞER KISA ZAMANDA 2 ESERİ YAPARSANIZ ISPARTAYA BÜYÜK ESER BIRAKMIŞ OLURSUNUZ.

 

                                                                                                                                                 HASAN ÖZBEK

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap

İlgili Haberler