Eğirdir Sarem’den 6. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayına Katılım
23-25 Şubat 2018 tarihleri arasında Antalya İlinde Su Ürünleri Yetiştiricileri Merkez Birliği organizatörlüğünde gerçekleştirilen 6. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayına Eğirdir Su ürünleri Araştırma Enstitüsü adına Enstitü Müdürü Şakir ÇINAR ve Müdür Yardımcısı Fuat BİLGİN katıldılar.
Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Dr. Altuğ ATALAY, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdür Yardımcısı Dr. Necati TULGAR, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Turgay TÜRKYILMAZ, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Hayvancılık ve Su Ürünleri Daire Başkanı Dr. Ali AYAR, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü İdari İşler ve Koordinasyon Daire Başkanı Ali Kılıç, Su Ürünleri Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Faruk COŞKUN, Su Ürünler Yetiştiricileri Birlik Başkanları, su ürünleri yetiştiricileri ve sektör paydaşlarının iştirak ettiği çalıştayda su ürünleri yetiştiriciliği alanındaki sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.
Geniş bir katılım kitlesine hitap eden çalıştayın ülkemiz su ürünleri yetiştiriciliği açısından oldukça verimli tartışmalara sahne olduğu bildirildi.