Eğirdir SAREM'de Eğitim Programları Devam Ediyor
2017
yılı Hizmet İçi Eğitim Programı kapsamında 08-12 Mayıs 2017 tarihleri arasında
Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü bünyesinde düzenlenen eğitimlere
ülkemizin farklı İl ve İlçe Müdürlüklerinde görev yapan 20 personele 4 farklı
eğitim verildi. Eğitimler hem teorik hem de uygulamalı olarak kurum toplantı
salonu ve laboratuvarlarda yürütüldü.
Eğirdir
SAREMde:
- Su Ürünlerinde Tazelik Belirleme Yöntemleri (Dr. Soner
ÇETİNKAYA - Fuat BİLGİN - Ufuk AKÇİMEN)
- Sazan Balığı Yetiştiriciliği (İsmail ERBATUR, Dr. Vedat YEĞEN,
Dr. Mustafa CEYLAN, İlker BİLGİLİ)
-
Gökkuşağı Alabalığı Yetiştiriciliğinde Su Kalite Kriterleri ve Mevcut Yapısal
Sıkıntılara Çözümler (Dr. Cafer BULUT, Ufuk AKÇİMEN)
-
Çevresel Kirliliğin Su Ürünlerine Olan Etkileri (Dr. Cafer BULUT, Belgin BABAR
YOLDAŞ) konulu eğitimler gerçekleştirildi.