SAREM'den Hizmetiçi Eğitim Semineri
2016 yılı Hizmet İçi Eğitim kapsamında 09-13 Mayıs 2016 tarihleri arasında Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü bünyesinde hizmetiçi eğitimi verildi.
Düzenlenen eğitimlere ülkemizin farklı İl ve İlçe Müdürlüklerinde görev yapan 16 personele 4 farklı eğitim verildi. Eğitimler hem teorik hem de uygulamalı olarak kurum toplantı salonu ve laboratuvarlarında gerçekleştirildi.
Dr. Soner ÇETİNKAYA - Fuat BİLGİN - Ufuk AKÇİMEN ‘Su Ürünlerinde Tazelik Belirleme Yöntemleri’, İsmail ERBATUR, Dr. Vedat YEĞEN, Abdülkadir YAĞCI, Soner SAVAŞER ‘Sazan Balığı Yetiştiriciliği’, Dr. Cafer BULUT, Ufuk AKÇİMEN ‘Gökkuşağı Alabalığı Yetiştiriciliğinde Su Kalite Kriterleri ve Mevcut Yapısal Sıkıntılara Çözümler’ ve Dr. Cafer BULUT, Belgin BABAR YOLDAŞ ‘Çevresel Kirliliğin Su Ürünlerine Olan Etkileri’ konularında sunumlarını gerçekleştirdiler.
Eğitim programlarının ardından katılımcılara sertifika verildi.