3 ADAM FAST FOOD HİZMETE AÇILDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,3 ADAM FAST FOOD HİZMETE AÇILDI
Haberin Tarihi: 25.10.2024 15:49:37 - Okunma Sayısı:125 defa okundu.

Genç hemşehrilerimiz Talha Sakçalı, Furkan Sakçalı ve Berkant Eryiğit “3 Adam Fast Food” isimli iş yerini vatandaşlarımızın hizmetine açtı.

3 ADAM FAST FOOD HİZMETE AÇILDI

Genç hemşehrilerimiz Talha Sakçalı, Furkan Sakçalı ve Berkant Eryiğit “3 Adam Fast Food” isimli iş yerini vatandaşlarımızın hizmetine açtı.

“3 Adam Fast Food” isimli işyerinin açılışı bugün saat 14.00’de İstasyon Mahallesi, İstasyon Caddesi No: 10-C Plaj Migros yanında gerçekleştirildi. Açılışa; Eğirdir Kaymakamı Ömer Çimşit, Belediye Başkanı Mustafa Özer, Cumhuriyet Savcıları Serdar Süreyya Karain ve Nusret Baler, Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın, Esnaf  Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yusuf Öngün, Şoförler Odası Başkanı Ahmet Hamdi Takır, Ak Parti İlçe teşkilat başkanı Muhammet Demiralay, Belediye Meclisi üyeleri ve çok sayıda hemşehrilerimiz katıldı.

Eğirdir Müftülüğü Şube Müdürü Hilmi Hulusi Tanış’ın dualarının ardından işyeri tekbirlerle açıldı.

Açılış programında bir konuşma yaparak 3 Adam Talha Sakçalı, Furkan Sakçalı ve Berkant Eryiğit’e övgüler yağdıran Başkan Özer: “…İlçemizde böyle genç, kıpır kıpır gözlerinden ateş fışkıran kardeşlerimiz bir işyeri, bir ticarethane açtıkları zaman bizler gurur duyuyoruz, göğsümüz kabarıyor. Eğirdir’imiz hepimizin bildiği üzere güzel, şirin bir turizm ilçesi. İlçemizde her yatırım yapana, istihdam sağlayana özellikle de gençlerimize ve bayanlarımıza pozitif yönde destek olmaya her daim devam edeceğiz. Bu güzel iş yerini ülkemiz standartlarında ilçemize kavuşturan bu üç adamı tebrik eder, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kaymakam Ömer Çimşit’te gençleri tebrik ederek, yeni işyerinin hayırlı olmasın diledi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Çimşit, Başkan Özer ve oda başkanları işyeri ruhsatnamesini 3 Adam’a takdim ettiler.

3 Adam Fast Food işyerinde Izgara Çeşitleri, Tost Çeşitleri ve Adıyaman Çiğ Köfte ürünlerinin satışı yapılacak.

3 ADAM FAST FOOD, sabah 10.00’da açılıp, gece 02.00’ye kadar hizmet verecek.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap