LİVABEL BEAUTY CENTER GÜZELLİK MERKEZİNDEN HUZUREVİ SAKİNLERİNE ÜCRETSİZ CİLT BAKIMI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,LİVABEL BEAUTY CENTER GÜZELLİK MERKEZİNDEN  HUZUREVİ SAKİNLERİNE ÜCRETSİZ CİLT BAKIMI
Haberin Tarihi: 25.10.2024 11:25:18 - Okunma Sayısı:423 defa okundu.

Güzellik ve bakım uygulamalarında sektörün lider kurumlarından Livabel Beauty Center, Eğirdir Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret ederek, ücretsiz cilt bakımı yaptı.

LİVABEL BEAUTY CENTER GÜZELLİK MERKEZİNDEN

HUZUREVİ SAKİNLERİNE ÜCRETSİZ CİLT BAKIMI

Güzellik ve bakım uygulamalarında sektörün lider kurumlarından Livabel Beauty Center, Eğirdir Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret ederek, ücretsiz cilt bakımı yaptı.

Eğirdir’de  kadınların büyük ilgi gösterdiği 5 yıllık tecrübe ve profesyonellikle kurulan Livabel Beauty Center, geniş hizmet yelpazesiyle güzellik ve bakım uygulamalarında müşteri memnuniyeti odaklı hizmetlerini sürdürüyor.

Eğirdir’de ilklere imza atan Livabel Beauty Center işletme sahibi Belgüzar Şahin, Eğirdir Huzurevi beyaz meleklerine ücretsiz kişisel bakımlarını yaparak hizmette bulundu.

Huzurevi sakinleriyle birlikte hoş bir sohbete imza atan güzellik merkezi sahibi Belgüzar Şahin ve çalışma arkadaşı Öykü Öztürk, her birine de ücretsiz olarak cilt bakımında bulundu. Kendilerine gösterilen ilgi ve duyarlılıktan dolayı huzurevi sakinleri, Livabel Beauty Center işletmecisi Belgüzar Şahin ve Öykü Öztürk’e gönülden teşekkürlerini sundular.

Şahin; “Onların gülümsemesi, mutluluğu bizlere en büyük armağan oldu. Yaşlılarımız, milli ve manevi değerlerimizi yaşatarak, gelecek nesillere aktarılmasında köprü görevi üstlenen, değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan, toplumsal hayatımızın en kıymetli hazinelerindendir. Onlarla unutulmaz bir gün yaşadık” dedi.

 Eğirdir Huzurevi Müdürü Melek Gök, duyduğu memnuniyeti dile getirerek işletme sahibi Belgüzar Şahin’e ve çalışan Öykü Öztürk’e teşekkür etti.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap