KISA METRAJLI FİLMİN ALT YAPISI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,KISA METRAJLI FİLMİN ALT YAPISI
Haberin Tarihi: 21.10.2024 09:49:26 - Okunma Sayısı:260 defa okundu.

Zeki Tarhan Yazdı...

KISA METRAJLI FİLMİN ALT YAPISI

ANTALYA MEGAPOLÜ / YEREL YÖNETİMİ, ANTALYA'NIN ARKA BAHÇESİ OLAN EĞİRDİR VE EĞİRDİR GÖLÜNÜ ISKALAMAMALI, EĞİRDİR GÖLÜ'NÜN KURUMASINA SEYİRCİ KALMAMALIDIR!!!

Zeki TARHAN / ANKARA

Abdullah'ın ses getiren ve de gündem yaratan, art arda, güncelleyerek çektiği Video- Haberler; Tatlı su rezervuarı olan EĞİRDİR GÖLÜ'nün BATAKLIĞA evrilme / DÖNÜŞME sürecini, ete / kemiğe büründürmüş, elle tutulur - gözle görülür bir şekilde somuta indirgeyerek, görmeyen gözlerin görmesini, duymayan kulakların duymasını sağlamıştır!!!

***

Bu Video - Haberler; Kısa metrajlı filmlerin şimdiden altyapısını da hazırlamış durumdadır... Bakın TARHAN ne diyor: Eğirdir / ISPARTA, Antalya megapolünün "ARKA BAHÇESİ"dir. Ve EĞİRDİR sakin şehir / yavaş şehirdir. Antalya megapolünün yerel yöneticisi sayın BÖCEK, Eğirdir Gölü'nün bataklığa dönüşmesiyle birlikte kurumasına göz yumamaz / kayıtsız kalamaz / kalmamalıdır.

***

Dememiz odur ki; sinema makinasıyla, sinema sanatına adım atan sayın Başkanın, EĞİRDİR GÖLÜ'nün son halini kısa metrajlı bir filmin yaratılmasına öncülük etmesidir. (Nokta)

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap