UZUN YILLARDAN SONRA BİR İLK!

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,UZUN YILLARDAN SONRA BİR İLK!
Haberin Tarihi: 8.7.2024 17:18:32 - Okunma Sayısı:1835 defa okundu.

Eğirdir Hastanesinde Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı Başarıyla Gerçekleştirildi

UZUN YILLARDAN SONRA BİR İLK!

Eğirdir Hastanesinde Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı Başarıyla Gerçekleştirildi

Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde uzun yıllar sonra ilk defa laparoskopik (kapalı) safra kesesi alınması ameliyatı yapıldı. 30 yaşındaki H.H.G. isimli hasta, karın ağrısı şikayeti ile hastanenin Genel Cerrahi Kliniğine başvurdu.

Genel Cerrahi Kliniğinde görev yapan Op. Dr. Mustafa Tevfik Bülbül, hastanın muayene ve tetkikleri sonucunda safra kesesinde taşlar olduğunu tespit etti. Op. Dr. Bülbül, laparoskopik teknikle safra kesesi alınması ameliyatını başarıyla gerçekleştirdi.

Hastanın kısa sürede taburcu edilerek normal yaşantısına sorunsuzca döndüğü belirtildi. Kapalı ameliyatların daha küçük kesi, daha az ağrı, daha kısa yatış süresi ve işe hızlı dönüş gibi avantajları olduğunu vurgulayan Op. Dr. Mustafa Tevfik Bülbül, "Gerçekleştirdiğimiz başarılı operasyon ile hastamızı sağlığına kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hastanemizde kapalı ameliyatları gerçekleştirebilmemiz için cihaz alınmasında yardımlarını esirgemeyen Eğirdirli hayırseverlerimize, tüm idari ekibimize ve emeği geçen tüm personelimize çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap

İlgili Haberler