ELMA
MENÜ TAM NOT ALDI
II. Platin Elma Ödülleri Töreni’nin
gala yemeğinde servis edilen elma menü davetlilerden tam not aldı.
Süleyman Demirel Üniversitesi
Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Md. Yrd. Çetin Meydan’ın hazırlamış olduğu elma
yemeklerinden oluşan menü 22 Aralık 2013 günü Barida Otel’de yapılan II. Platin
Elma Ödülleri Töreni’nin gala yemeğinden davetlilere ikram edildi.
Meydan’ın oluşturduğu menüde bulunan
kramelı ekşi elma çorbası, elmalı lunpia böreği, elma salatası, elmalı hünkar
beğendi kebap ve elmalı profiterol,
Barida Otel’in itinalı hazırladığı sunum davetlilerden tam not aldı.
Elma ödüllerinin dağıtıldığı gecede
böyle bir menünün ikram edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren
yarışmanın Jüri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Atilla Aşkın “Jürimiz 16 kategoride
ödül verecek. Ben bu akşam 17. ödülü elma menüsüne veriyorum.” dedi.