Elma Yemekleri Menüsü “II. Platin Elma
Ödülleri Töreni”nin gala yemeğinde servis edilecek
Süleyman
Demirel Üniversitesi Eğirdir Meslek Yüksekokulu, elma yemekleri menüsü
oluşturdu. Çalışma hakkında bilgi veren Eğirdir MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Çetin
Meydan, menünün Isparta’nın fuarlardaki tanıtım değerlerinden biri olacağına
vurgu yaptı.
Oluşturulan
menü, 14 Aralık 2013 tarihinde Barida Otel’de gerçekleştirilecek “II. Platin
Elma Ödülleri Töreni”nin gala yemeğinde servis edilecek ve otelin spesiyalleri
arasında yer alacak. Menüde, kremalı elma çorbası, elmalı lumpia böreği, ekşili
elma salatası, elmalı hünkar beğendi ve elmalı profetirol bulunuyor.