ETOY Aşçılık Programı Öğrencilerinden Büyük Başarı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ETOY Aşçılık Programı Öğrencilerinden Büyük Başarı
Haberin Tarihi: 5.4.2016 15:40:00 - Okunma Sayısı:1420 defa okundu.

Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri,"1. Şanlıurfa Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası"na katıldı.

ETOY Aşçılık Programı Öğrencilerinden Büyük Başarı

 

            Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, “1. Şanlıurfa Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası”na katıldı.

            Çok sayıda üniversitenin farklı yemek örnekleriyle katıldığı yarışmada öğrenciler, “Kırmızı Et”, “Balık” ve “ Tatlı” tabaklarıyla üç farklı kategoride yarıştı.

            Şampiyonada, Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, Mehmet Anıl Küçükyaman 1 Altın, Ersin Şen 1 Bronz ve Cavit Burak Atay 2 Merit ödülü kazandı.

            Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap