TARIM VE MİLLİ EĞİTİM, ÖĞRENCİLER İÇİN HAREKETE GEÇİYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,TARIM VE MİLLİ EĞİTİM, ÖĞRENCİLER İÇİN HAREKETE GEÇİYOR
Haberin Tarihi: 5.2.2025 12:41:26 - Okunma Sayısı:207 defa okundu.

Eğirdir İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yahya Enes Ünsal ile Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Erol’un öncülüğünde eğitim ve tarım alanlarında birlikte gerçekleştirilebilecek projeler hakkında önemli bir bilgi alışverişi yapıldı.

TARIM VE MİLLİ EĞİTİM, ÖĞRENCİLER İÇİN HAREKETE GEÇİYOR

Eğirdir İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yahya Enes Ünsal ile Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Erol’un öncülüğünde eğitim ve tarım alanlarında birlikte gerçekleştirilebilecek projeler hakkında önemli bir bilgi alışverişi yapıldı. Yapılan fikir birliği toplantısında Tarım ve Milli Eğitim Bakanlıklarının iş birliğiyle, önümüzdeki dönemde öğrencilere yönelik çeşitli projelerin hayata geçirileceği öğrenildi.

Toplantıda, öğrencilere yönelik tarım bilincinin artırılması, sürdürülebilir tarım uygulamalarının öğretimi ve yerel ürünlerin tanıtılması gibi konularda iş birliğinin güçlendirilmesi gerektiği vurgulandı. Tarım sektörü ile eğitim alanındaki ortak projeler, öğrencilerin hem teorik hem de pratik bilgilerle donanımlı bir şekilde yetişmesini sağlayarak geleceğin tarım uzmanlarını yetiştirmeyi hedefliyor.

Bu tür projelerin, öğrencilerin doğal çevreye olan duyarlılığını artırması ve tarımın önemini kavrayarak toplumsal farkındalık yaratması bekleniyor. Eğirdir'deki yetkililer, bu iş birliğinin ilçedeki eğitim ve tarım sektörü için önemli bir fırsat oluşturacağına ve her iki alanda da verimli sonuçlar elde edileceğine inandıklarını belirttiler.

-EMEL TURAN KARTAL-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap