Basın Mensuplarından Vali Erin’e“Hayırlı Olsun” Ziyareti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Basın Mensuplarından Vali Erin’e“Hayırlı Olsun” Ziyareti
Haberin Tarihi: 9.10.2024 11:37:30 - Okunma Sayısı:155 defa okundu.

Isparta'da görev yapan basın mensupları Isparta Valisi Abdullah Erin'e "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulundular.               

BASIN MENSUPLARINDAN VALİ ERİN’E“HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ              

                Isparta'da görev yapan basın mensupları Isparta Valisi Abdullah Erin'e "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulundular.               

                Isparta Valisi Abdullah Erin, Isparta Gazeteciler Cemiyeti’nin kendisine gerçekleştirdiği ziyarette, güvenlik ve kamu düzeni konularında sert ve net mesajlar verdi. Vali Erin, devletin otoritesini zayıflatmaya çalışanlara karşı sert uyarılarda bulunarak, “Güç ve silah yalnızca devlette olur. Isparta’nın huzurunu bozmaya yeltenenlerin tepesine bineceğiz” dedi.               

                 Ziyaret sırasında asayiş ve güvenlik konularına değinen Vali Erin, Isparta’nın güvenliğini tehdit edenlere karşı devletin kararlı tutumunu vurguladı. Erin, “Hiçbir kişi ya da grubun, Isparta’nın huzurunu bozmasına izin vermeyeceğiz. Güvenlik güçlerimiz, vatandaşın huzuru için gece gündüz demeden çalışıyor. Huzurumuzu bozmak isteyenlerin karşısında devletin gücü her zaman olacak" ifadelerini kullandı.              

                Güç ve silahın sadece devletin elinde bulunabileceğini ifade eden Erin, "Devletin dışında hiçbir güç, silahlanarak düzeni bozma cüretine kapılamaz. Her türlü olumsuz girişime karşı tavrımız nettir. Kamu düzenini tehdit eden her girişimin karşısında sert duracağız. Bu konuda hiçbir taviz vermeyeceğiz," şeklinde konuştu.              

                Vali Erin, Isparta’da suç oranlarının düşük olmasına rağmen güvenlik güçlerinin her zaman teyakkuzda olduğunu belirterek, şehirdeki asayiş uygulamalarının ve denetimlerinin artarak devam edeceğini vurguladı. Erin, “Güvenlik güçlerimiz, Isparta’nın her köşesinde aktif olarak görev yapıyor. Hiçbir tehdide müsamaha göstermeyeceğiz,” dedi.       

                Vali Erin, basının güvenlik konularında toplumu bilgilendirmesinin ve suçla mücadelede iş birliği yapmasının önemine de dikkat çekti. "Basın, kamuoyunu doğru bilgilendirerek toplumsal huzurun korunmasına büyük katkı sağlıyor. Bu iş birliğimizin devam etmesinden memnuniyet duyuyoruz," dedi.               

                 Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş da, kendilerini kabul etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Isparta’nın güvenliği ve huzuru için atılan adımları desteklediklerini belirtti.                  

                Başkan Baş, basının toplumun güvenliği konusunda her zaman devletin ve güvenlik güçlerinin yanında olacağını vurgulayarak, “Isparta’nın huzuru ve güvenliği bizim için de önceliklidir. Basın olarak halkımızı doğru bilgilendirme sorumluluğumuzu en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz,” şeklinde konuştu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap