Eğirdir Kaymakamı Ömer Çimşit'in "30 Ağustos Zafer Bayramı" Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Kaymakamı Ömer Çimşit'in  "30 Ağustos Zafer Bayramı" Mesajı
Haberin Tarihi: 30.8.2024 10:04:04 - Okunma Sayısı:243 defa okundu.

Eğirdir Kaymakamı Ömer Çimşit'in "30 Ağustos Zafer Bayramı" Mesajı

EĞİRDİR KAYMAKAMI ÖMER ÇİMŞİT'İN 

"30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI" MESAJI

 

Eğirdir Kaymakamı Ömer Çimşit, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Çimşit, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

"Tarihi zaferlerle dolu Aziz Milletimiz ve şanlı ordumuzun, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde kazandığı Büyük Zaferin 102’nci yıl dönümünü kutlamanın heyecanını hep birlikte Milletçe yaşıyoruz.

Destansı İstiklal Mücadelemizi taçlandıran ve Misak-ı Milli hedefinin gerçekleştirilmesine zemin hazırlayan bu şanlı zafer, yeni bir Türk Devleti’nin kuruluşunun da habercisi olmuştur. Bu zafer, Türk’üyle, Kürt’üyle, Laz’ıyla, Gürcü’süyle Çerkez’iyle, doğusuyla, batısıyla bir ve bütün olduğumuzun en somut göstergesidir. Bugün de bu destansı mücadeleyi veren atalarımızın torunları olarak, Devletimize, bayrağımıza bağlılığımızı hep birlikte ifade ediyoruz.

102 yıl önce bugün, Kahraman Ordumuz, bu ülkenin birliğine, dirliğine, istiklaline kast eden düşmana karşı en anlamlı cevabı verdi. Devletimiz, Aziz Milletimizin refahı, huzur ve mutluluğu için sürekli gelişmekte, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma gayretini kararlılıkla sürdürmektedir.

Bu kutlu günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nın tüm Kahramanlarını, mukaddes vatanımız için canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi şükran ve minnetle anıyor; tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap