Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in 30 Ağustos Zafer Bayramı Dolayısıyla Yayımladığı Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in 30 Ağustos Zafer Bayramı Dolayısıyla Yayımladığı Mesajı
Haberin Tarihi: 30.8.2024 09:51:39 - Okunma Sayısı:263 defa okundu.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in 30 Ağustos Zafer Bayramı Dolayısıyla Yayımladığı Mesajı

ISPARTA BELEDİYE BAŞKANI ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN’İN

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI DOLAYISIYLA YAYIMLADIĞI MESAJI

 

Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan, aziz milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin zaferle sonuçlandığı Büyük Zafer’in 102’inci yıl dönümünü kutlamanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde milletimizin azim ve inancıyla kazanılmış vatan toprağının ebedi olarak bizlere ait olduğunu tüm dünyaya ilan etmiştir.

Türk milleti için 30 Ağustos onur ve gurur günüdür.  Bu zafer Anadolu insanının; kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle, topyekûn verdiği onurlu bir mücadelenin eseridir. Bağımsızlık yolunda tek yürek olan milletimizin, şanlı ordumuzla birlikte yazdığı bu kahramanlık destanı asla unutulmayacaktır. 

Asırların mücadeleleri sonucunda kazanılmış olan kutlu vatan toprakları üzerinde, bağımsız ve onurlu bir şekilde var olabilmek için gösterilen üstün çaba, bugün bizim yolumuzu aydınlatan en önemli manevi kaynaklarımızdan biridir.

Ülkemiz, demokrasisi, güçlü ekonomisi, tarihi ve kültürel mirası ile bölgesinin ve dünyanın merkezlerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Bundan 102 yıl önce olduğu gibi milletimiz bugün de kendisini, birliğini, bütünlüğünü, kalkınmasını, huzuru ve güvenliğini hedef alan bedbahtları, engin feraseti ve sarsılmaz cesaret ve kararlı duruşuyla, gerektiğinde canını ortaya koyarak bertaraf etmeye devam etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle vatan, millet, bağımsızlık ve bayrak gibi değerlerimiz için canlarını feda eden ve bugün sahip olduğumuz imkânların temellerini atan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bizlere bu zaferi armağan eden istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi, rahmet ve minnetle anıyor,  Isparta halkımızın ve milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap