MHP Eğirdir İlçe Başkanı Hüseyin Kaya'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MHP Eğirdir İlçe Başkanı Hüseyin Kaya'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı
Haberin Tarihi: 30.8.2024 09:46:21 - Okunma Sayısı:260 defa okundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Hüseyin Kaya, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

MHP Eğirdir İlçe Başkanı Hüseyin Kaya'dan

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eğirdir İlçe Başkanı Hüseyin Kaya, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Kaya, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Aziz Türk milleti, kıymetli hemşehrilerim,

Muhterem ecdadımız, bilinen tarih içerisinde hiçbir vakit esareti kabul etmemiş, vatanı ve bağımsızlığı uğruna defalarca ölümü pahasına mücadele etmiş: Üç kıtada devletler kurmuş ve medeniyetler inşa etmiştir. Bizlere de bu cennet vatanı yine aynı cesaret, feraset, azim ve bağımsızlık ruhuyla armağan etmiştir.

 

30 Ağustos zaferinin kaynağı işte bu ruhtur. Uzun süren savaşlarda yorgun düşmüş aziz acdadımızın, bütün varlığını ortaya koyarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde, işgale ve esarete karşı direndiği ve büyük bir zaferle neticelendirdiği Türk Milli mücadelesi, işte bu yüksek ruhun tecellisidir. Bu ruh her yeni nesilde yeniden doğacak ve ebediyen yaşayacaktır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle Türk Kurtuluş savaşını zaferle taçlandıran Başkomutanlık meydan muharebesi ve 30 Ağustos zaferini kutluyor, başta Gazi M.Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve mübarek ecdadımızı sevgi, saygı, rahmet ve minnetle yâd ediyorum. "

"Ne Mutlu Türk'üm Diyene"

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap