EĞİRDİR YEŞİLADA’YA GİRİŞLER ÜCRETLİ DEĞİL

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR YEŞİLADA’YA GİRİŞLER ÜCRETLİ DEĞİL
Haberin Tarihi: 18.7.2024 12:26:43 - Okunma Sayısı:866 defa okundu.

EĞİRDİR BELEDİYESİNDEN AÇIKLAMA

EĞİRDİR’E YAPILAN ALGI OPERASYONU

EĞİRDİR BELEDİYESİNDEN AÇIKLAMA

EĞİRDİR YEŞİLADA’YA GİRİŞLER ÜCRETLİ DEĞİL

Bazı internet sitelerinde yayınlanan “Yeşilada’ya girişler ücretli” haberlerine istinaden Eğirdir Belediyesi tarafından bir açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Son günlerde bazı internet haber sayfalarında Eğirdir Yeşilada’ya girişlerin 100 TL. olduğu haberleri yayıldı. Algı operasyonu olarak yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığı gibi Isparta’nın Cennet Köşesi Eğirdir’in bütün doğal güzellikleri ücretsiz.

Yurt dışından ve ilimiz dışından gelen misafirler  sadece Yeşilada’ya giderken sol tarafta bulunan piknik alanı Canada’ya girişler 100 TL., yine çok sayıda personel yükü ile mücadele eden Eğirdir Belediyesine ait Altınkum Plajı’na girişler 30 TL., ülkemizdeki ve Akdeniz’de bulunan bir çok turizm beldesinde tatile giden vatandaşlar buralarda otopark  vb. mesirelik yerlere girdiğinde yüksek fiyatlar ödüyorlar, havası ve suyuyla, doğal güzellikleri ile Isparta’nın cenneti ilçemizde bulunan 1-2 mesirelik yerine verilen 100 TL. ve Plaja verilen 30 TL. çok değil.

Piknik ve mesire alanı olarak kullanılan Yeşilada yolunun sol tarafında kalan Canada'ya araç giriş ücreti 100 tl'dir. Yayalardan giriş ücreti alınmamaktadır. Canada'ya yoğun araç girişi olduğu için bu karar alınmıştır. Canadamıza araçsız girişler ücretsizdir.  Kamuoyuna duyurulur.”

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    19.7.2024 13:09:31
    Milletin ortak malı olan can adadan rant çıkartıp para kazanmak kanuna aykırı olduğu gibi etiğe de aykırıdır.. belediye israfı önleyerek iyi yöneterek geliri hedeflemeli.. bu şekildeki kolay kazanç sadece yeni israflara yol açar.
Yorum Yap