Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer'in 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer'in 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Mesajı
Haberin Tarihi: 15.7.2024 10:19:02 - Okunma Sayısı:293 defa okundu.

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer'in 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Mesajı

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer'in

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. 

Başkan Özer mesajında; “Bugün, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yıl dönümünde, hain darbe girişimine karşı milletimizin göstermiş olduğu destansı direnişi bir kez daha gururla anıyoruz. Bu anlamlı günde, demokrasimize sahip çıkmak için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum.

15 Temmuz 2016 gecesi, ülkemizin her köşesinde olduğu gibi Eğirdir’imizde de halkımız, milli iradeye sahip çıkmak için meydanlara inmiş, demokrasiye olan bağlılığını tüm dünyaya göstermiştir. Bu şanlı direniş, milletimizin birlik ve beraberlik içinde neler başarabileceğinin en güzel örneklerinden biridir.

Türkiye Cumhuriyeti, halkının iradesine ve demokrasiye olan inancıyla dimdik ayaktadır. Bizler, bu topraklarda özgür ve bağımsız yaşama kararlılığımızdan asla ödün vermeyeceğiz. Geleceğimizin teminatı olan genç nesillerimize de bu bilinci aşılamak, en büyük sorumluluklarımızdandır.

Bu duygu ve düşüncelerle, bir kez daha 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlıklı yıllar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap