Gelendost Emniyeti Güvenlik Ve Bilinçlendirme Çalışmalarını Sürdürdü

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Gelendost Emniyeti Güvenlik Ve Bilinçlendirme Çalışmalarını Sürdürdü
Haberin Tarihi: 4.7.2024 10:13:00 - Okunma Sayısı:666 defa okundu.

Gelendost İlçe Emniyet Amirliği, halkın güvenliğini sağlamak ve suçla mücadele etmek amacıyla çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.

GELENDOST EMNİYETİ

GÜVENLİK VE BİLİNÇLENDİRME ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜ

Gelendost İlçe Emniyet Amirliği, Haziran ayı boyunca gerçekleştirdiği çeşitli faaliyetlerle güvenlik ve bilinçlendirme çalışmalarını sürdürdü. İşte bu dönemde yapılan önemli çalışmalar:

  • Aranan Şahıslar Yakalandı: 2 aranan şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edildi.
  • Uygulamalar ve Sorgulamalar: Yapılan uygulamalarda 2843 şahıs ve 578 araç sorgulandı.
  • Araç Trafikten Men Edildi: 7 araç trafikten men edilerek toplamda 384.930 TL cezai işlem uygulandı.
  • Bilgilendirme Çalışmaları: 74 vatandaşa KADES, dolandırıcılık ve trafik konularında bilgilendirme yapıldı.
  • Hırsızlık Suçları: İş yerinden ve kurumdan hırsızlık suçları ile ilgili yapılan kapsamlı kamera araştırmaları neticesinde 2 şüpheli şahıs tespit edilerek yakalandı. Şüphelilerin ikametinde yapılan aramada suça konu eşyalar bulunarak müştekiye teslim edildi. Gözaltına alınan şüpheliler, Yalvaç Cumhuriyet Başsavcılığındaki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Mahkeme sonucunda 1 şüpheli tutuklandı, diğer şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Gelendost İlçe Emniyet Amirliği, halkın güvenliğini sağlamak ve suçla mücadele etmek amacıyla çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap