KAYMAKAM ADEM ÇELİK, TORBALI KAYMAKAMI OLARAK ATANDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,KAYMAKAM ADEM ÇELİK, TORBALI KAYMAKAMI OLARAK ATANDI
Haberin Tarihi: 2.7.2024 10:27:20 - Okunma Sayısı:1372 defa okundu.

29 Ağustos 2019 tarihinden itibaren Eğirdir Kaymakamı olarak görev yapan Adem Çelik, İzmir İli Torbalı ilçesi Kaymakamı olarak atandı.

KAYMAKAM ADEM ÇELİK, TORBALI KAYMAKAMI OLARAK ATANDI

29 Ağustos 2019 tarihinden itibaren Eğirdir Kaymakamı olarak görev yapan Adem Çelik, İzmir İli Torbalı ilçesi Kaymakamı olarak atandı.

Dün gece geç saatlerde resmi gazetede yayınlanan atama kararnamesi ile Eğirdir Kaymakamlığı görevine ise Hakkari ili Yüksekova ilçesi Kaymakamı Ömer Çimşit’in atandığı açıklandı.

Beş yıldır Eğirdir Kaymakamı olarak başarıyla görev yapan Adem Çelik’in önümüzdeki günlerde Eğirdir’den ilişiğini keserek Torbalı Kaymakamı olarak görevine başlayacağı öğrenildi.

Beş yıllık görev süresince halkımızın sevgi ve saygısını kazanan Kaymakam Adem Çelik ile Eğirdir’de göreve başlayacak olan Kaymakam Ömer Çimşit’i kutluyor, başarılar diliyoruz.

Ömer Çimşit Kimdir?

 25.12.1980 tarihinde Trabzon Vakfıkebir’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Trabzon’da tamamladı. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nü 2002 yılında bitirdi. 14.12.2000 tarihinden itibaren Kocaeli Valiliği Yazı İşleri Müdürlüğünde yaklaşık 4 yıl süreyle Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak görev yaptı, akabinde 03.01.2005 tarihinden itibaren Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünde yaklaşık 1,5 yıl süreyle Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak görev yaptı.

        2005 yılında yapılan Kaymakamlık sınavını kazanarak 09.08.2006 tarihinde 93.dönem Trabzon Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği görevine başladı.Sırasıyla Teftiş, İl ve İlçe stajlarını tamamladı. Ordu İkizce ve Giresun Çanakçı ilçelerinde Kaymakam Vekilliği ile Çorum Oğuzlar ilçesinde, Erzurum Olur İlçesinde, Rize Kalkandere İlçesinde, Şanlıurfa Viranşehir İlçesinde Kaymakamlık yapan ve Antalya Korkuteli İlçesi Kaymakamı iken Yüksekova Kaymakamlığına görevlendirilmiştir.

Ömer Çimşit 2024 yılı Kaymakam atama kararnamesi ile Isparta İli Eğirdir ilçesine atandı.

 

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap