Çocuklarla Sanat Etkinliği

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Çocuklarla Sanat Etkinliği
Haberin Tarihi: 29.5.2024 12:06:18 - Okunma Sayısı:458 defa okundu.

Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri çocuklarla buluştu ile buluştu.

ÇOCUKLARLA SANAT ETKİNLİĞİ 

Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri “ÇOCUK EVİNDEKİ ÇOCUKLARLA SANAT ETKİNLİĞİ” sosyal sorumluluk projesi kapsamında sanat etkinliği gerçekleştirip oyunlar oynamak amacıyla çocuklarla buluştu ile buluştu.

 

Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü çatısı altında yaşayan çocuklar ile ‘’Sanat Etkinliği’’ sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi. Kurumda yaşayan çocuklarla birlikte güzel vakit geçirmek amacıylaHalkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri Benay Aygül, Ebru Aşık, Melike Gargı, NasimZakiev, Ahmet Oğul Tülüce ve Çiğdem Sevmez kurumdaki çocuklar ile bir araya geldi. Proje kapsamındaAile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı çocuk evinde yaşayan çocuklarla birlikte etkinlikler gerçekleştirdiler. Etkinlikler Opera Premium Launge’da kahvaltı ederek başladı. Ardından balonlarla oynayarak devam etti, kurumda bulunan çocuklar ile resim çizen öğrenciler hamurlarla çalışmalar yaparak projeyi tamamladılar.

 

Projede yer alan öğrenciler, “Gerçekleştidiğimiz bu proje ile yanlarında birilerinin olduğunu görmeye en çok ihtiyacı olan çocuklara biz yanınızdayız demeyi amaçladık. Birkaç saat birlikte vakit geçirmiş olsak bile çocukların masumiyetleri ve sıcakkanlılıkları bizi fazlasıyla etkiledi ve onlar giderken duygulandığımızı hissettik” diyerek düşüncelerini ifade ettiler. (Neslihan Erbil)

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap