16:46:22 VALİ ABDULLAH ERİN’İN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI 16:40:00 BAŞKAN ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN’İN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI 16:35:28 ESKİ ÖZEL HÜKÜMLER / YENİ ÖZEL HÜKÜMLER VE MAYIS/24’ ÜN  46 MADDELİK ÇIKTISI?!!! (7. Bölüm) 16:17:26 EĞİRDİR BAYBUĞAN’DA KAZA 7 YARALI 15:21:32 YARINLARIN KİLİDİNİ AÇACAK ANAHTAR ÖĞRETMENLERİN ELİNDEDİR 15:17:12 BAŞKAN ÇELİK: ÖĞRETMENLERİMİZ, ÜLKEMİZİN GELECEĞİNİ İNŞA EDİYOR 15:10:27 ÖĞRETMENLERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN 09:55:55 İNSAN YETİŞTİRME  MÜHENDİSİ: ÖĞRETMENLER 09:41:04 EĞİRDİR’DE KIŞ TEDBİRLERİ KOORDİNASYON VE İŞ BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI 09:37:21 İL GENEL MECLİS ÜYESİ ABDURRAHMAN SİNAP: “BADEMLİ KÖYÜ - DAVRAZ KAYAK MERKEZİ YOLU NE OLDU?” 17:24:55 EĞİRDİR’DE ARACIN KAPILARINI AÇIP TRAFİĞİ TEHLİKEYE SOKAN ŞAHSA 2 BİN 858 TL İDARİ CEZA KESİLDİ… 12:05:07 2024 Yılı “Sürdürülebilir Turizmin Geliştirilmesi Destek Programı” İlan Edildi 11:36:30 EĞİRDİR SAFRAN ÜRETİM MERKEZİ OLUYOR… 11:19:35 Eğirdir Belediyespor Kulübü Yönetimi Kaymakam Çimşit’i Ziyaret Etti 11:15:02 Isparta İl Enerji Verimliliği Yönetim Birimden Kaymakam ÇİMŞİT’e Ziyaret 11:07:36 ITSO’DA LİDERLİK VE YÖNETİM BECERİLERİ SEMİNERİ DÜZENLENDİ 11:02:07 ERKILINÇ: KURUMUMUZ RESMÎ İLAN HAKEDİŞLERİNİN GARANTÖRÜDÜR 17:40:01 ITSO’NUN SERBEST BÖLGE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR 17:13:16 Eğirdir’de Safran Hasadı Heyecanı 16:48:45 ESKİ ÖZEL HÜKÜMLER / YENİ ÖZEL HÜKÜMLER VE MAYIS/24’ ÜN  46 MADDELİK ÇIKTISI?!!! (5 - 6. Bölüm)

Türkiye'nin en iyileri arasında 2 Ispartalı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Türkiye'nin en iyileri arasında 2 Ispartalı
Haberin Tarihi: 21.1.2015 15:46:00 - Okunma Sayısı:3245 defa okundu.

BEEF & FISH Restaurant Awards Dergisi tarafından Türkiye'nin en iyi Et ve Balık Restaurantları seçildi.

Türkiye’nin en iyileri arasında 2 Ispartalı

 

BEEF & FISH Restaurant Awards Dergisi tarafından Türkiye’nin en iyi Et ve Balık Restaurantları seçildi. Buna göre Et ürünleri kategorisinde işletmeciliğini Hüseyin Açıkalın’ın yaptığı Kebapçı Kadir ilk 20’de yer aldı. Yine en iyi balık restaurantı kategorisinde hemşerimiz Atakan Yazgan’ın sahibi olduğu ve merkezi İstanbul’da bulunan Doğa Balık Akart Restaurant ilk 20’ye girdi.

Isparta, Kebapçı Kadir ile birlikte birkez daha en iyiler arasında yer aldı. Ülke genelinde bulunan binlerce et restaurantı arasında ilk 20’ye giren Kebapçı Kadir, müşterilerinin ve misafirlerinin gururu oldu. BEEF & FISH Restaurant Awards Dergisinin 2014 yılı ödülleri geçtiğimiz hafta sahiplerini buldu. 20 Et ve 20 Balık Restaurantının belirlendiği organizasyonda Ispartalı İşadamı Hüseyin Açıkalın’ın Kebapçı Kadir’i ve Ispartalı İşadamı Atakan Yazgan’ın İstanbul’da bulunan Doğa Balık Akart Restaurant’ı kendi kategorilerinde ilk 20’nin içerisine girerek büyük bir başarıya imza attı.

ISPARTA ADINA ÇOK MUTLUYUZ

Aldıkları ödül hakkında Isparta kamuoyuna açıklamada bulunan Kebapçı Kadir sahibi Hüseyin Açıkalın şu bilgileri paylaştı; “BEEF & FISH Restaurant Awards Dergisi tarafından 2014 yılının en iyi et ve balık restaurantları belirlendi. Böyle bir organizasyonun yapıldığından haberim yoktu. Telefon ile ulaşıldığımda Türkiye’nin en iyi 20 et restaurantı arasına girdiğimi öğrendim. Balık restaurantı kategorisinde de ilk 20’ye Ispartamızın yakından tanıdığı değerli İşadamı Atakan Yazgan’ın sahibi olduğu Doğa Balık Akart Restaurant girdi. Atakan Bey ile birlikte ödülümüz aldık. Türkiye’nin en ünlü firmalarını geride bırakarak bu ödülü almak benim için bir gurur. Ülke genelinde hemen hemen her ilde şubeleri ve restaurantları olan firmaları geride bırakarak Isparta’nın markası Kebapçı Kadir’in ilk 20’ye girmesi onur verici bir olay. Bize bu ödüle ülkenin tanınmış gurmeleri, yemek sektörünün marka isimleri ve en önemlisi de müşterilerimiz layık gördü. Yani haberimiz olmadan büyük bir imtihandan geçmişiz. Bizim için ilimizin reklamının da yapılması çok büyük bir ödül. Ayrıca Atakan Yazgan Bey’in Balık Restaurantı’da Türkiye’nin en iyi 20 balık restaurantı içerisinde yer alıyor. Kendilerini de kutluyorum” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap