“Isparta’da Yerel Basın Çok Güçlü”

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,“Isparta’da Yerel Basın Çok Güçlü”
Haberin Tarihi: 29.8.2024 14:48:55 - Okunma Sayısı:224 defa okundu.

CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı: “Isparta’da Yerel Basın Çok Güçlü”

“ISPARTA’DA YEREL BASIN ÇOK GÜÇLÜ”

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezi’nde Basın mensupları ile bir araya gelen CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı, Isparta Yerel Basınından övgü dolu sözlerle bahsederek, “Bizler Isparta yerel basınından besleniyoruz” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili Yalım Halıcı, STK ziyaretleri çerçevesinde Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezini ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Mustafa Baş ve basın mensupları tarafından karşılanan Milletvekili Halıcı’ya ziyaret sırasında bir grup parti yöneticisi ve partili de eşlik etti.

“ZİYARETİNİZ İÇİN

TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Ziyaret sırasında ilk konuşmayı Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş yaptı. Baş, “Sayın Vekilim ve değerli partililer öncelikle hoş geldiniz diyorum. Sayın Vekilime ziyaretleri için şahsım ve meslektaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Kendileri cemiyetimizi ziyaretinde Isparta gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunacak ve değerli meslektaşlarımın sorularını yanıtlayacak” dedi.

ZİYARETLERİMİZE

VALİ BEYLE BAŞLADIK

Daha sonra konuşan CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı,  “Meclisin kapanmasıyla birlikte İlimizde ziyaretlerde bulunuyoruz. Biliyorsunuz bu yıl Meclisin kapanış önceki yıllara göre 1,5 ay gecikti. Belki de TBMM en geç kapanma dönemini bu yıl yaşamış oldu. Bu nedenle Meclis tatile girer girmez hemen Isparta’ya gelerek ziyaretlere başladık. Ziyaretlerimize ilk olarak geçtiğimiz hafta Vali Beyi ziyaretle başladık.

ISPARTA BASINI ÇOK GÜÇLÜ

Daha sonra çeşitli STK’ları ziyaretlere başladık, bu günde Isparta Gazeteciler Cemiyetimizi ziyaret ediyor ve siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızla bir aradayız. Bizler Isparta yerel basınından besleniyoruz. Yerel Basın Isparta’da çok güçlü, her ne kadar son dönemlerde çeşitli sıkıntılar yaşamış olsa da bize göre Isparta Yerel Basını kuvvetli. Bizler hem il merkezinde hem de köy ve ilçelerimizde ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızı dinliyoruz, sorunlarını yerinde görüyoruz. Bizler bu sorunları ve talepleri Meclis gündemine taşımayı arzu ediyoruz. Bizler tüm Meslek örgütleri ile iyi ilişkiler içerisinde olmak istiyoruz, bu nedenle ziyaret edebildiğimiz ölçüde tüm Sivil Toplum Örgütlerini ve Meslek Kuruluşlarını ziyaret etmek istiyoruz” dedi.

BAKAN BEYİN EĞİRDİR GÖLÜ İLE İLGİLİ

HAMLESİNİ OLUMLU AMA GEÇ KALINMIŞ

OLARAK DEĞERLENDİRİYORUZ

Ziyaret sırasında Isparta’nın başta Eğirdir gölü olmak üzere diğer sorunlarına ilişkin görüş ve taleplerini dile getiren Milletvekili Halıcı, Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Eğirdir Gölü eylem planı ile ilgili hazırlanan raporunu olumlu bulduklarını ancak bunun geç kalınmış bir hamle olduğunu belirtti. Eğirdir Gölünün durumunun içler acısı olduğunu dile getiren Halıcı, her şeye rağmen Eğirdir Gölü konusunda gereken her şeyi yapmaya hazır olduklarını  ifade ederek, bu konuda iktidar partisi Milletvekillerinin de gerekeni yapmaları çağrısında bulundu. Halıcı ziyareti sırasında Isparta’nın eğitim, ulaşım, KYK yurtları vb. konulara ilişkin açıklamalarda da bulundu. Halıcı’nın ziyareti sohbet ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap