1 Eylül 2024’te Eğirdir Kale Önü’nde Büyük Mücadele

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,1 Eylül 2024’te Eğirdir Kale Önü’nde Büyük Mücadele
Haberin Tarihi: 28.8.2024 17:01:26 - Okunma Sayısı:409 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi’nden Dev Organizasyon: Profesyonel K1 Kick Boks Şampiyonlar Gecesi

Eğirdir Belediyesi’nden Dev Organizasyon:

Profesyonel K1 Kick Boks Şampiyonlar Gecesi

1 EYLÜL 2024’TE EĞİRDİR KALE ÖNÜ’NDE BÜYÜK MÜCADELE

Eğirdir Belediyesi, spor tutkunlarını bir araya getirecek büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Profesyonel K1 Kick Boks Şampiyonlar Gecesi adı altında gerçekleştirilecek olan etkinlik, 1 Eylül 2024 tarihinde Eğirdir Kale Önü’nde düzenlenecek. Saat 20.00’de başlayacak olan bu muhteşem gece, ilçede ve çevre bölgelerde büyük bir heyecanla bekleniyor.

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, bu büyük organizasyonun ilçede düzenlenmesinden dolayı gurur duyduklarını belirtti. Başkan Özer, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Eğirdir, bu tür uluslararası nitelikteki spor etkinlikleriyle adını duyuracak. Sporun birleştirici gücünü hissettirecek olan bu geceye tüm halkımızı davet ediyoruz." dedi

Yapıcı Fıght Nıght 6: Profesyonel K1 Kick Boks Müsabakaları

Eğirdir Belediyesi profesyonel K1 kick boks şampiyonası yapıcı  Fıght Nıght 6 dünya çapında tanınmış profesyonel K1 kick boksörlerin kıyasıya mücadelesine sahne olacak. Ringe çıkacak olan sporcular, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak karşılaşmalar spor severlerin nefesini kesecek.

Vatandaşlar Büyük Bir Heyecanla Bekliyor

Eğirdir ve çevre illerdeki spor severler, bu büyük organizasyonu heyecanla bekliyor. Sosyal medyada etkinlik hakkında yapılan paylaşımlar, beklentinin ne kadar yüksek olduğunu gösteriyor. Eğirdir halkı, bu geceyle birlikte ilçelerinin sporla anılmasından büyük memnuniyet duyuyor.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap