Isparta32spor ile E Koleji arasında ana sporsorluk anlaşması yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta32spor ile E Koleji arasında ana sporsorluk anlaşması yapıldı
Haberin Tarihi: 27.8.2024 11:58:26 - Okunma Sayısı:377 defa okundu.

Selim Öncel: "Birlikten kuvvet doğar.”

Isparta32spor ile E Koleji arasında

ANA SPORSORLUK ANLAŞMASI YAPILDI

2024-2025 sezonunda Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Isparta32spor ile E Koleji Eğitim kurumları arasında ana sponsorluk anlaşması yapıldı.

Isparta32spor tesislerinde gerçekleştirilen törene Isparta32spor Kulübü Başkanı Gültekin Özdemir, Başkanvekili Ozan Gezer, As Başkan Nuri Top, Genel Kaptan Fehmi Gezer, Futbol Şube Sorumlusu Emin Ursavaş ve E Koleji Kurucusu Selim Öncel ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Başkan Gültekin Özdemir, sponsorluk anlaşmasına ilişkin yaptığı açıklamada, “ Bu sene yeni kurulmuş olan E - Koleji Eğitim Kurumları ana sponsorumuz oldu.Sahipleri Selim Öncel, Ozan Gezer ve Nuri Top. Ozan Gezer ve Nuri Top Bizim Kulübümüzün yöneticisi ve kulübümüze ciddi destekte bulunuyorlar. Hem Kendi Okullarının reklamını yapmak adına hemde Ispartaspor’a gerçekten değer katmak artı olarak maddi destek sağlamak amacıyla ana sponsorumuz oldular. Buda bizi çok mutlu etti. Özellikle ekonomik krizin olduğu bu zorlu süreçte paranın bulunamadığı bu süreçte bize destek vermeleri çok onure edici. Artı olarak bütün kombine biletlerine, satılacak kapı biletlerine E Koleji olarak Sponsor oldular.Bu sponsorluk bizim için çok kıymetli çok değerli. Yeni açmış oldukları E Koleji Eğitim Kurumununda başarılı olmasını temenni ediyorum. Sponsorluk reklamı ile beraber çok güzel işler yaparlar. “ ifadelerini kullandı.

Her zaman Ispartaspor’un yanında olduklarını dile getiren Selim Öncel “ Bu senede sponsor olmak bizlere nasip oldu. Resmi sponsor olduk. Bundan sonra da hiçbir zaman desteğimizi esirgemeyeceğiz. Her zaman yanında olacağız. Ispartasporumuza sahip çıkmamız lazım. Zor bir süreçten geçiyoruz. Bu ekonomik krizi atlatmak birlikte olacak. Ispartalı hemşerilerimiz, Ispartalı sevdalılarımız az demeden bir şeyler katmak her zaman iyidir. Birlikten kuvvet doğar.” diye konuştu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap