Isparta’nın Çözülemeyen Sorunları Özgür Özel’de

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta’nın Çözülemeyen Sorunları Özgür Özel’de
Haberin Tarihi: 22.7.2024 18:40:27 - Okunma Sayısı:415 defa okundu.

IGSİAD Başkanı Kubilay Kapı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel Isparta’nın çözülemeyen sorunlarını aktardı.

ISPARTA’NIN ÇÖZÜLEMEYEN SORUNLARI ÖZGÜR ÖZEL’DE

IGSİAD Başkanı Kubilay Kapı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel Isparta’nın çözülemeyen sorunlarını aktardı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (BAKSİFED) Yönetim Kurulu üyeleri ile akşam yemeğinde bir araya geldi.  Toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Parti Meclis Üyesi Volkan Demir, CHP ilçe kadın kolları başkanı Gülen Ercan’da yer aldı. İş dünyasından ise Antalya, Isparta ve Burdur’dan iş insanları katılarak ekonomik, sosyal ve çevresel sorunlarının ele alındığı kapsamlı bir toplantıya dönüştü.

Yaklaşık 3 saat süren toplantıda, bölgenin kalkınması ve mevcut sorunların çözümüne yönelik çeşitli konular masaya yatırıldı. Özel, bu bölgelerin stratejik önemine vurgu yaparak, ekonomik büyüme ve sürdürülebilir kalkınma için atılması gereken adımlar hakkında görüşlerini paylaştı. BAKSİFED üyeleri ise yerel iş dünyasının karşılaştığı zorlukları dile getirirken, belediyeler ve özel sektör işbirliğinin önemine dikkat çektiler.

Toplantıda, Antalya’nın turizm sektöründeki sorunları, ulaşım sıkıntıları, Isparta’nın Antalya Isparta karayolunun bitirilememesi, tarım ve su kaynaklarıyla ilgili yaşadığı sıkıntılar Özellikle Eğirdir Gölü’nün kuruma tehlikesi ve tarımsal sulama sorunları hakkında çözüm önerileri sunuldu. Burdur’un ise sanayi altyapısının geliştirilmesi konuları ayrıntılı olarak tartışıldı. Özgür Özel, bu konuların önemine değinerek, CHP olarak bölgenin kalkınması için somut adımlar atacaklarını ifade etti.

Görüşmenin sonunda, Isparta Girişimci Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Kubilay KAPI Isparta’nın bölge ekonomisinin canlandırılması ve sosyal refahın artırılması için CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e sunum yaptı ve çözülmesi için gereken dosyaları CHP Genel Sekreteri Selin Sayek BÖKE’ye teslim etti. Ayrıca, gelecekte benzer toplantıların düzenli olarak yapılması ve sorunların takip edilmesi kararlaştırıldı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap